Vakantieopvang hond

Home Hondenpension Vakantieopvang hond

Wanneer u op vakantie gaat, wilt u natuurlijk het beste voor uw trouwe viervoeter. Wij nemen vakantieopvang voor uw hond serieus! Dit begint met het laten wennen van uw hond. Wanneer u uw hond brengt, geven wij hem de kans eerst buiten te wennen, voordat wij hem in contact brengen met de andere gasten.

Wennen aan de vakantieopvang

Zodra uw hond gewend is aan onze vakantieopvang, koppelen wij hem aan een maatje. Wij zoeken daarbij een hond die qua grootte en leeftijd goed bij die van u past. Indien u dit liever niet wilt, omdat uw hond bijvoorbeeld minder goed met andere honden om kan gaan, dan houden wij daar rekening mee. Als u meerdere honden naar ons hondenpension brengt, dan houden we deze vanzelfsprekend bij elkaar.

Welzijn in het middelpunt

Het welzijn van uw hond staat bij ons centraal. Zo beschikken wij over ruime binnenverblijven, waar in de zomer de airconditioning de temperatuur aangenaam laag houdt en in de winter de verwarming de kou buiten houdt.

Natuurlijk is er ook voldoende tijd om lekker te kunnen spelen. Wij beschikken over verschillende speelvelden, waar de honden – ingedeeld naar grootte – lekker kunnen spelen en ravotten. We hebben speelvelden van gras, geel zand en een aantal betegelde velden voor als het weer te slecht is. Wij doen ons best om uw hond ook een heerlijke vakantie te geven.

Voeding

Goede voeding is zeer belangrijk in onze ogen. Daarom eten onze gasten twee keer per dag voer van Royal Canin. En wilt u liever dat uw hond zijn eigen voer eet gedurende zijn vakantieverblijf? Dan bent u ook van harte welkom om het eigen voer mee te nemen. En ook voor vers drinkwater wordt de gehele dag door gezorgd!

Risicovolle hondenrassen

Helaas nemen wij een aantal hondenrassen niet meer aan. Wij hebben met deze rassen meerdere negatieve ervaringen gehad. Dit ging vooral over de omgang met soortgenoten. Omdat wij de verantwoordelijkheid hebben over al onze logees, vinden wij het niet verantwoord om de hierna genoemde rassen in onze roedels op te vangen. Het gaat hierbij om alle van de Pitbull afkomstige rassen. Hiermee bedoelen we de Amerikaanse Stafford, Amerikaanse Bulldog, Engelse Stafford, Engelse Bulldog, Engelse Bulterriër, Bullmastiff, Bullterrier, Cane Corso, Tosa, Dogo Canario, Dogo Argentino, Boerboel en alle kruisingen hiervan.

Persoonlijke aandacht

Wij zorgen er ook tijdens de vakantieopvang van uw hond voor dat de honden ruimschoots persoonlijke aandacht krijgen en controleren ze regelmatig op wondjes, klitten, parasieten en meer. Wilt u uw hond weer lekker schoon mee naar huis nemen? Ook dat is mogelijk: wij kunnen uw hond een lekkere wasbeurt geven. Wilt u dat uw hond ook weer netjes getrimd naar huis gaat, dan kunt u contact opnemen met onze trimster. Vachtverzorging gedurende de pensionperiode is niet inbegrepen in reguliere opvangtarief.

Kortom, Dierenpension Happy Care is het vakantieadres voor honden! Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op of plaats meteen een reservering.