Over ons

Home Over ons

Beste dierenliefhebber,

Mijn naam is Sander Braam en sinds 1 december 2010 ben ik de trotse eigenaar van Dierenpension Happy Care in Punthorst. Ik woon hier samen met mijn vrouw Vroni, onze dochter Lotte, onze zoon Siem, Golden retriever Emy en Ragdolls Mila, Morris, Lucie, Charlotte en Sophie. Ik ben geboren en opgegroeid in Hoonhorst. Als klein jongetje kwam ik thuis al veel in aanraking met dieren. Schapen, geiten, kippen, konijnen, honden, katten werden door mijn ouders verzorgd. Op deze manier is ook mijn liefde voor dieren ontstaan.

Na de middelbare school ben ik dierverzorging gaan studeren. In 2007 heb ik mijn diploma behaald voor beheerder dierverzorging en voor dierenartsassistent paraveterinair. Vervolgens heb ik de HBO opleiding dier- en veehouderij gestudeerd in Dronten. Hier heb ik in 2010 mijn diploma behaald.

Ik ben op vijftien jarige leeftijd al begonnen met een bijbaantje bij een dierenpension. Dat ben ik acht jaar lang met veel plezier blijven doen. Ik heb hier ervaren hoe geweldig het is om dagelijks met dieren te werken. Het geeft mij ontzettend veel voldoening en waardering.

Op 13 juni 2015 hebben wij ons compleet nieuw gebouwde pension geopend. Een nieuw pension die voldoet aan al mijn wensen en aan de nieuwste eisen en technologieën. Een bedrijf waar ik met recht trots op kan zijn! Komt u ook een keer een kijkje nemen bij ons?  U bent van harte welkom bij Dierenpension Happy Care!

Hopelijk mag ik ook u binnenkort begroeten.

Met vriendelijke groet,
Sander Braam

happycare-dierenpension