Nieuwe medewerkster Annelien

Sander Braam

We hebben een nieuwe medewerkster aangenomen die ons komt versterken bij alle voorkomende werkzaamheden in ons dierenpension. Ze heeft kennis en is ervaren. Ze is een gezellig en fijne collega. In onderstaand stukje stelt ze zich aan u voor.

Met veel plezier werk ik vanaf 1 mei 2018 bij dierenpension Happy Care.
Ik ben Annelien Werink en ben woonachtig in Nieuwleusen.

Voorheen heb ik in de zomers en soms in de weekenden geholpen in het pension en dat vond ik altijd erg leuk en gezellig. Dus hoe fijn is het om dat nu het hele jaar door te kunnen doen.
Jullie zullen mij op vaste dagen tegen komen in het pension. Het is erg leuk om de dieren te leren kennen, hun verschillende karakters te zien en om ze het vertrouwen te geven dat het goed is zodat ze vervolgens met een goed gevoel weer terug naar huis gaan.

Daarnaast zit ik in het laatste jaar van de (deeltijd) opleiding homeopathie voor dieren. Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze, dus het dier wordt met natuurlijke middelen behandeld passend bij zijn of haar probleem. Een erg interessante en leuke combinatie met het werk in het dierenpension.
Voor dat ik aan deze opleiding begon heb ik de opleiding paraveterinair dierenartsassistente succesvol afgerond.

In de vrije tijd zijn mijn eigen dieren aan de beurt. Wandelen met onze honden, knuffelen met onze katten en ritjes maken met mijn paard.