Airconditioning

Sander Braam

Warm, warmer, heet!

Al enkele jaren zien we dat de zomers steeds warmer worden en we met extremer weer te maken krijgen. Honden kunnen heel slecht tegen de hitte. Tijdens deze extreem warme dagen, zijn de honden bij ons overdag meer binnen. Niet omdat we dat leuk vinden, maar omdat het beter is. Zelfs in de schaduw is het nog te warm voor ze. In een roedel is het voor de honden ook erg moeilijk om rustig aan te doen. Ze gaan, ondanks de warmte, toch spelen en ravotten met elkaar.

Onlangs hebben we in alle hondenverblijven airconditioning geïnstalleerd. Zo kunnen we de warme en vochtige (hijglucht) afvoeren. De honden kunnen nu sneller herstellen nadat ze buiten zijn geweest. Wij denken dat we het verblijf van uw hond in de zomerperiode nu nog aangenamer maken.

Let op!
Vanwege de enorme drukte waar we de laatste jaren mee te maken hebben, kunnen we nieuwe logeerhonden niet meer opvangen. Dit geldt voor het gehele jaar, voor onbepaalde tijd. Is er voor mijn nieuwe huisdier nog plek? Nieuwe honden overnachten? Nee. Nieuwe honden dagopvang? Ja, met wachtlijst. Nieuwe poezen? Ja, vanaf september 2024.