Kattenpension

Home Kattenpension

Wanneer u op zoek bent naar een kattenpension, dan staan persoonlijke aandacht en verzorging van uw kat natuurlijk hoog in het vaandel. Bij Dierenpension Happy Care is het welzijn van uw katten onze hoogste prioriteit.

Hoe ziet het verblijf in ons kattenpension eruit?

In ons kattenpension worden de katten gehuisvest in twee speciaal ingerichte kattenkamers, waar ze allemaal los kunnen lopen. Onze kattenkamers zijn gezellig ingericht met veel krabpalen en plankjes om knus op te liggen. Beide kamers hebben hun eigen thema. We hebben een “jungle kamer” en een “kamer met zeezicht”. De katten kunnen vanuit de binnenkamer die voorzien is van vloerverwarming via een deur naar het aangrenzende buitenverblijf. De totale oppervlakte per kamer is ongeveer 28 m2. Zowel in het binnenverblijf als in de buitenren zijn verschillende klim- en speelmiddelen beschikbaar.

Helaas is niet elke kat geschikt om bij ons te komen logeren. Het is sowieso verplicht dat elke kat gecastreerd of gesteriliseerd is. Daarnaast is voeding ook erg belangrijk. In de poezenkamer lopen alle katten vrij rond. Er is een vrije beschikking over voeding. Gebruikt uw kat een dieetvoeding, dan is het helaas niet mogelijk dat uw kat in onze groepshuisvesting past.

In ons kattenpension staat welzijn voorop

Alle gasten van ons katten pension krijgen dagelijks ruimschoots voldoende persoonlijke aandacht. Zo zorgen we ervoor dat uw kat zich thuis voelt bij ons. Ook worden ze regelmatig gecontroleerd op klitten, wondjes, parasieten etc.

Voor het voeren van onze gasten maken wij uitsluitend gebruik van topkwaliteit voer. Onze gasten eten bij ons Royal Canin Sensible. De hele dag staan er kattenbrokjes klaar en is er altijd vers drinkwater beschikbaar. Als uw kat medicatie gebruikt vragen wij u om dit mee te nemen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw dier de medicatie op het juiste moment krijgt.

Kattenpension tussen Zwolle en Meppel

Dierenpension Happy Care is centraal gelegen tussen de steden Zwolle en Meppel. Vanuit dit kattenpension Zwolle of Meppel aanrijden, gaat binnen 15 minuten. Dus zoekt u een kattenpension in Overijssel of Drenthe, dan bent u bij ons van harte welkom. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op! En wilt u direct reserveren? Bezoek dan onze reserveringspagina.

Let op!
Vanwege de enorme drukte waar we de laatste jaren mee te maken hebben, kunnen we nieuwe logeerhonden niet meer opvangen. Dit geldt voor het gehele jaar, voor onbepaalde tijd. Is er voor mijn nieuwe huisdier nog plek? Nieuwe honden overnachten? Nee. Nieuwe honden dagopvang? Ja, met wachtlijst. Nieuwe poezen? Ja, vanaf september 2024.