Katten vakantieopvang

Home Kattenpension Katten vakantieopvang

Wanneer u van uw vakantie geniet, wilt u natuurlijk ook dat uw kat goed wordt verzorgd. Bij Dierenpension Happy Care staat vakantieopvang voor katten hoog in het vaandel.

Hoe ziet onze kattenopvang eruit?

Onze kattenkamer is een gezellige kamer waar onze gasten tijdens uw vakantie lekker los kunnen lopen en met elkaar kunnen socialiseren. Wij hebben de kattenkamer voorzien van veel mandjes en kussentjes zodat uw kat hier heerlijk op kan liggen. Vanuit de kattenkamer kunnen de katten vrij in en uit lopen naar de buitenren. En uw kat hoeft zich zeker niet te vervelen: zowel in het binnen- als buitenverblijf zijn er verschillende klim- en speelmiddelen beschikbaar. Zo wordt voor katten vakantieopvang een fijne ervaring!

Onze vakantieopvang voor katten draait om welzijn

Om ervoor te zorgen dat uw kat zich tijdens de vakantieopvang thuis voelt, zorgen wij dagelijks voor voldoende aandacht. Ook houden wij de gezondheid en verzorging in de gaten door uw kat dagelijks te controleren op klikken, wondjes en parasieten.

Bij een vakantie hoort natuurlijk goed eten. Dat geldt voor u, maar ook voor uw huisdier. Daarom staan er de hele dag kattenbrokjes van Royal Canin en is er natuurlijk genoeg vers water beschikbaar.

Kortom, Dierenpension Happy Care is het adres voor kattenopvang tijdens vakantie! Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op of plaats meteen een reservering.