Trimsalon

Home Trimsalon

In het pand van Dierenpension Happy Care is Rianne’s Hondentrimsalon gevestigd. Als uw hond bij ons logeert wanneer u op vakantie bent, of als uw hond naar de dagopvang komt kunt u uw hond laten trimmen bij Rianne’s Hondentrimsalon. Ook als uw hond niet naar het pension gaat kan uw hond naar de trimsalon komen.

Rianne’s Hondentrimsalon
Mijn naam is Rianne Pool en in juni 2016 heb ik mijn diploma ‘hondentrimmer’ gehaald aan AOC de Groene Welle in Zwolle. Dit was een 3 jarige opleiding met 1x per week praktijk op school en 1 tot 2 dagen per week stage. Ik heb op verschillende plekken stage gelopen omdat ik graag de werkwijze van verschillende trimsalons wilde ervaren. Op deze stageplekken heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan met verschillende rassen. Nu ben ik trotse eigenaar van Rianne’s Hondentrimsalon.

rianne

Bij mijn trimsalon is iedere hond welkom om gewassen en/of getrimd te worden.
In de trimsalon maakt het niet uit wat voor vacht uw hond heeft. Elke hond kan een vachtbehandeling krijgen. Honden die een wat langere vacht hebben moeten regelmatiger naar de trimsalon om klitten te voorkomen. Deze honden worden mooi in model getrimd en zijn hun losse haren kwijt. Ook honden met een gladharige vacht kunnen naar de trimsalon. Deze honden verharen het hele jaar door en kunnen door middel van een was- en blaasbehandeling afkomen van hun losse haren. Bij het blazen gebruiken we een waterblazer, dit is een krachtige föhn waarmee de losse haren uit de vacht geblazen worden.
Op mijn website vindt u meer informatie over mijn honden trimsalon en wat voor vachtbehandeling ik uw hond kan geven.

www.rianneshondentrimsalon.nl
Voor een afspraak of meer informatie kunt u bellen of mailen:
Mobiel: 06-22 59 47 94
Mail: info@rianneshondentrimsalon.nl