Kennel honden

Home Hondenpension Kennel honden

Wij beschikken binnen over ruime kennels voor de honden. Alle zijn ingericht met een vlonder en eventueel een mand. Ook krijgen de honden warme kleedjes en eventueel wat speeltjes. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw eigen spulletjes mee te nemen naar onze kennel voor uw hond.

Dingen die u mee kunt nemen naar onze kennel zijn:

  • Een eigen kleed, mand of kussen
  • Speeltjes
  • Hondensnacks

Hoewel wij het leuk vinden wanneer u uw eigen spulletjes meeneemt naar onze kennel voor honden, moet u er wel rekening mee houden dat deze vies kunnen worden of stuk kunnen gaan, omdat andere honden er ook gebruik van kunnen maken. Dit is dus wel op eigen risico.

De inrichting van onze hondenkennel

De binnenverblijven zijn voorzien van airconditioning, zodat het in de zomer aangenaam is in de hondenkennels. In de winter worden alle kennels voor honden verwarmd.

Buiten hebben wij afgeschermde speelvelden, waar de honden een paar keer per dag kunnen spelen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij dit veiliger vinden dan een paar keer per dag met de honden aan de openbare weg te wandelen. Wij selecteren daarbij de honden die gelijktijdig met elkaar kunnen buiten spelen: de pups, grote honden, kleine honden en de oudere honden. Op deze wijze hoeven de kleine hondjes niet samen met grote reuzen op dezelfde speelvelden, kunnen de pups lekker de hele dag samen spelen en krijgen oude honden de rust die ze nodig hebben.

Kennel honden reserveren?

U ziet het: in onze kennel staan honden centraal! Hebt u nog vragen over onze kennel? Neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. En wilt u liever direct reserveren? Dat doet u gemakkelijk via onze reserveringspagina.