Hondenhotel

Home Hondenpension Hondenhotel

Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk het beste voor uw hond. In ons hondenhotel in Overijssel vlakbij Zwolle en Meppel staat de goede zorg voor uw hond centraal.

Wanneer u uw hond brengt, laten wij hem eerst rustig wennen aan ons hondenhotel. Pas wanneer uw hond zich op zijn gemak voelt, stellen wij hem voor aan onze andere gasten. Ook koppelen wij op basis van onze ervaring uw hond aan een maatje. Wij zoeken een hond die qua grootte en leeftijd goed bij die van u past. Als u liever niet wilt dat uw hond met andere honden omgaat, dan houden wij daar vanzelfsprekend rekening mee. En wanneer u meerdere honden uit uw gezin komt brengen, dan houden we deze bij elkaar.

Welzijn centraal in onze hondenhotel

Ons hondenhotel heeft ruime binnenverblijven, die in de zomer worden gekoeld door onze warmtepomp en in de winter heerlijk worden verwarmd. Verder beschikken alle verblijven over een vetbed en  waar uw hond heerlijk tot rust kan komen.

Maar natuurlijk moet er ook lekker gespeeld kunnen worden. Daarvoor hebben wij diverse speelvelden waar de honden op basis van grootte met elkaar kunnen spelen en rennen. Zo krijgt uw hond voldoende beweging in een veilige omgeving.

Er is meer mogelijk

Naast aandacht van andere honden zorgen wij er ook voor dat uw hond persoonlijke aandacht van ons krijgt. Ook controleren wij regelmatig op wondjes, klitten, parasieten en meer. Zo zorgen wij ervoor dat het goed gesteld is met de gezondheid van uw hond. En wilt u dat wij zorgen voor een goede verzorging? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen een wasbeurt inclusief vachtverzorging of zelfs een complete trimbeurt geven.

Tenslotte vinden we goede voeding voor uw hond zeer belangrijk. Daarom geven wij onze gasten twee keer per dag voor van Royal Canin. En wilt u dat wij uw hond zijn eigen voer voorschotelen? Dan kunt u het eigen voer meegeven als u de hond komt brengen. En ook voor vers drinkwater wordt de gehele dag door gezorgd!

Vragen?

Kortom, Dierenpension Happy Care is het hondenhotel voor uw viervoeter! Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op of plaats meteen een reservering.