Hondenpension

Home Hondenpension

Voor uw hond(en) moet het een feest zijn om bij ons hondenpension te komen. Dit gebeurt door middel van persoonlijke aandacht, spelen met soortgenoten en een goede dagindeling. Alles staat in het teken van Rust, Ritme en Regelmaat.

Voor de honden beschikken wij binnen over ruime  binnenkennels. Honden slapen alleen of krijgen een maatje van vergelijkbare grootte. In de kennels gebruiken wij vetbedden. De honden liggen dan zacht en comfortabel. Dit is een soort kruising van een deken en een kussen. De binnen verblijven zijn voorzien van vloerverwarming, zodat het in de winter lekker warm is. We kunnen het in de verblijven gewoon 20 graden warm krijgen met onze warmtepomp. In de zomermaanden werkt de warmtepomp andersom. Er wordt dan koud water door de vloerverwarming verplaatst waardoor het binnen lekker koel blijft. Buiten hebben wij afgeschermde speelvelden van ongeveer 200m2, waar de honden een paar keer per dag kunnen spelen, rennen en graven. Wij selecteren de honden die gelijktijdig met elkaar kunnen buiten spelen: de pups, grote honden, kleine honden en de oudere honden. Op deze wijze hoeven de kleine hondjes niet samen met grote reuzen op dezelfde speelvelden, kunnen de pups lekker samen spelen en krijgen oude honden de rust die ze nodig hebben.

Wanneer uw hond gebracht wordt, krijgt deze eerst een half uur rust zodat de hond kan wennen aan de nieuwe situatie. Nadat uw hond de omgeving heeft verkend, gaan wij op zoek naar een maatje. Dit door middel van de door u verkregen informatie en onze ervaring. Indien het voor uw hond beter is om alleen te zijn, is dit natuurlijk ook mogelijk. Ook honden die niet met andere honden overweg kunnen, worden indien noodzakelijk alleen geplaatst. Honden van één familie logeren natuurlijk samen in het hondenpension.

In ons hondenpension staat welzijn voorop

Om ervoor te zorgen dat uw hond zich bij ons thuis voelt, geven we ze dagelijks veel persoonlijke aandacht. We controleren ze regelmatig op wondjes, klitten en meer, zodat we er zeker van kunnen zijn dat uw hond zich goed voelt. Ook ons voer draagt hieraan bij, want wij voeren onze gasten twee keer per dag kwaliteitsvoeding van Royal Canin. En wilt u liever dat uw hond zijn eigen voer krijgt, dan kunt u dit meenemen. Wij zorgen er dan voor dat uw hond het juiste voer op het juiste moment krijgt. Uiteraard hebben de honden in ons hondenpension de hele dag de beschikking over vers drinkwater.

Hondenpension tussen Zwolle en Meppel

Dierenpension Happy Care is centraal gelegen tussen de steden Zwolle en Meppel. Vanuit dit hondenpension Zwolle of Meppel bereiken, kan al binnen 15 minuten. Dus zoekt u een hondenpension in Overijssel, dan bent u bij ons van harte welkom. Meer informatie? Neem dan contact met ons op! En wilt u direct reserveren? Bezoek dan onze reserveringspagina.