Over ons

Home Over ons

Mijn naam is Sander Braam en sinds 1 december 2010 ben ik de trotse eigenaar van Dierenpension Happy Care in Punthorst. Ik woon hier samen met mijn vrouw Vroni en onze kinderen. Ik ben geboren en opgegroeid in Hoonhorst. Als klein jongetje kwam ik thuis al veel in aanraking met dieren. Schapen, geiten, kippen, konijnen, honden, katten werden door mijn ouders verzorgd. Op deze manier is ook mijn liefde voor dieren ontstaan.

Na de middelbare school ben ik dierverzorging gaan studeren. In 2007 heb ik mijn diploma behaald voor beheerder dierverzorging en voor dierenartsassistent paraveterinair. Vervolgens heb ik de HBO opleiding dier- en veehouderij gestudeerd in Dronten. Hier heb ik in 2010 mijn diploma behaald.

Ik ben op vijftien jarige leeftijd al begonnen met een bijbaantje bij een dierenpension. Dat ben ik acht jaar lang met veel plezier blijven doen. Ik heb hier ervaren hoe geweldig het is om dagelijks met dieren te werken. Het geeft mij ontzettend veel voldoening en waardering.

Op 13 juni 2015 hebben wij ons compleet nieuw gebouwde pension geopend. Een nieuw pension die voldoet aan al mijn wensen en aan de nieuwste eisen en technologieën. Een bedrijf waar ik met recht trots op kan zijn! Komt u ook een keer een kijkje nemen bij ons?  U bent van harte welkom bij Dierenpension Happy Care!

Ik ben Vroni Braam. Getrouwd met Sander en moeder van onze dochter Lotte en onze zoon Siem. We wonen naast het dierenpension en hebben zelf een golden retriever Emy en koningspoedel Pippa

Vanaf 2014 ben ik steeds meer ingerold in ons dierenpension en met de werkzaamheden. Dat is zo goed bevallen, dat ik nu ook vaste dagen werk naast de zorg voor onze kinderen.

Liefde voor dieren heb ik altijd al gehad, maar dit is de laatste jaren alleen nog maar meer gegroeid! Ik vind het mooi om te zien hoe zowel hond als kat zich hier gedragen. Het mooiste is als je het vertrouwen van het dier krijgt en zo een band creëert. Ik ben verantwoordelijk voor de zorg voor alle katten die bij ons komen logeren.

 

Met veel plezier werk ik vanaf 1 mei 2018 bij dierenpension Happy Care.
Ik ben Annelien Werink en ben woonachtig in Nieuwleusen.

Voorheen heb ik in de zomers en soms in de weekenden geholpen in het pension en dat vond ik altijd erg leuk en gezellig. Dus hoe fijn is het om dat nu het hele jaar door te kunnen doen.

Jullie zullen mij op vaste dagen tegen komen in het pension. Het is erg leuk om de dieren te leren kennen, hun verschillende karakters te zien en om ze het vertrouwen te geven dat het goed is zodat ze vervolgens met een goed gevoel weer terug naar huis gaan.

Daarnaast zit ik in het laatste jaar van de (deeltijd) opleiding homeopathie voor dieren. Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze, dus het dier wordt met natuurlijke middelen behandeld passend bij zijn of haar probleem. Een erg interessante en leuke combinatie met het werk in het dierenpension. Voor dat ik aan deze opleiding begon heb ik de opleiding paraveterinair dierenartsassistente succesvol afgerond.In de vrije tijd zijn mijn eigen dieren aan de beurt. Wandelen met onze honden, knuffelen met onze katten en ritjes maken met mijn paard.