Over ons

Home Over ons

Mijn naam is Sander Braam en sinds 1 december 2010 ben ik de trotse eigenaar van Dierenpension Happy Care in Punthorst. Ik woon hier samen met mijn vrouw Vroni en onze kinderen. Ik ben geboren en opgegroeid in Hoonhorst. Als klein jongetje kwam ik thuis al veel in aanraking met dieren. Schapen, geiten, kippen, konijnen, honden, katten werden door mijn ouders verzorgd. Op deze manier is ook mijn liefde voor dieren ontstaan.

Na de middelbare school ben ik dierverzorging gaan studeren. In 2007 heb ik mijn diploma behaald voor beheerder dierverzorging en voor dierenartsassistent paraveterinair. Vervolgens heb ik de HBO opleiding dier- en veehouderij gestudeerd in Dronten. Hier heb ik in 2010 mijn diploma behaald.

Ik ben op vijftien jarige leeftijd al begonnen met een bijbaantje bij een dierenpension. Dat ben ik acht jaar lang met veel plezier blijven doen. Ik heb hier ervaren hoe geweldig het is om dagelijks met dieren te werken. Het geeft mij ontzettend veel voldoening en waardering.

Op 13 juni 2015 hebben wij ons compleet nieuw gebouwde pension geopend. Een nieuw pension die voldoet aan al mijn wensen en aan de nieuwste eisen en technologieën. Een bedrijf waar ik met recht trots op kan zijn! Komt u ook een keer een kijkje nemen bij ons?  U bent van harte welkom bij Dierenpension Happy Care!

Ik ben Vroni Braam. Getrouwd met Sander en moeder van onze dochter Lotte en onze zoon Siem. We wonen naast het dierenpension en hebben zelf driepoedels Pippa, Filou & Charlie.

Vanaf 2014 ben ik steeds meer ingerold in ons dierenpension en met de werkzaamheden. Dat is zo goed bevallen, dat ik nu ook vaste dagen werk naast de zorg voor onze kinderen.

Liefde voor dieren heb ik altijd al gehad, maar dit is de laatste jaren alleen nog maar meer gegroeid! Ik vind het mooi om te zien hoe zowel hond als kat zich hier gedragen. Het mooiste is als je het vertrouwen van het dier krijgt en zo een band creëert. Ik ben verantwoordelijk voor de zorg voor alle katten die bij ons komen logeren.

Let op!
Vanwege de enorme drukte waar we de laatste jaren mee te maken hebben, kunnen we nieuwe logeerhonden niet meer opvangen. Dit geldt voor het gehele jaar, voor onbepaalde tijd. Is er voor mijn nieuwe huisdier nog plek? Nieuwe honden overnachten? Nee. Nieuwe honden dagopvang? Ja, met wachtlijst. Nieuwe poezen? Ja, vanaf september 2024.