Kattenhotel

Home Kattenpension Kattenhotel

Wanneer u op vakantie gaat, wilt u natuurlijk dat uw kat in goede handen is. In ons kattenhotel in Overijssel vlakbij Zwolle en Meppel staat een goede zorg voor uw kat centraal.

De inrichting van ons kattenhotel

Wij hebben een speciale kattenkamer voor onze gasten waar ze heerlijk los kunnen lopen en met elkaar kunnen spelen. De kamer is gezellig ingericht met veel mandjes en kleedjes waar de katten knus op kunnen liggen. En willen ze even naar buiten, dan kunnen ze vanuit de kattenkamer vrij in en uit lopen naar de buitenren. Zowel binnen als buiten beschikt ons verblijf over diverse speel- en klimmiddelen, waardoor uw kat zich geen moment hoeft te vervelen.

Gezondheid & welzijn in ons kattenhotel

Omdat wij het welzijn van uw kat erg belangrijk vinden, krijgen katten bij ons dagelijks persoonlijke aandacht. Zo zorgen we ervoor dat uw kat zich thuis voelt in ons kattenhotel. Daarnaast houden we de gezondheid van onze gasten ook goed in de gaten door ze regelmatig te controleren op klitten, wondjes en parasieten.

Tenslotte vinden we goede voeding voor uw kat zeer belangrijk. Daarom staan er de hele dag kattenbrokjes van Royal Canin. En natuurlijk wordt ook de gehele dag voor vers drinkwater gezorgd!

Kortom, Dierenpension Happy Care is het kattenhotel voor uw kat! Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op of plaats meteen een reservering.