Dagopvang

Het is bij ons niet alleen mogelijk uw hond tijdens de vakantieperiode te brengen. Wij bieden ook dagopvang van maandag t/m vrijdag. Wanneer u moet werken of een keer een dagje uit wilt zonder uw hond, dan kunt u uw viervoeter met een gerust hart bij ons achterlaten.

Beschikbaarheid
Maandag: Vol.
Dinsdag: Vol.
Woensdag: Vol.
Donderdag: Vol.
Vrijdag: Vol.

De dagopvang is momenteel erg populair en we werken momenteel met een wachtlijst voor de dagen dat we vol zijn. Indien u interesse heeft in structurele dagopvang, wilt u dan contact met ons opnemen om eventueel op een wachtlijst geplaatst te worden.

Hoe ziet de dagopvang van uw hond eruit?

U kunt uw hond vroeg in de morgen brengen. Als uw hond onze opvang voor de eerste keer bezoekt, laten wij hem eerst rustig aan  wennen. Als u uw hond al vaker bij onze hondenopvang hebt ondergebracht, kan hij meteen gekoppeld worden aan een andere hond waarmee hij gedurende de dag kan optrekken. We zoeken daarbij een hond die qua grootte, leeftijd en gedrag goed bij die van u past. En wilt u dat liever niet, dan houden wij daar rekening mee. Als u meerdere honden komt brengen, dan houden we deze natuurlijk bij elkaar.

Speelveldjes

Honden in onze dagopvang kunnen meerdere keren per dag lekker spelen. Wij delen de honden in naar grootte en verdelen ze vervolgens over verschillende speelveldjes. Daar kunnen ze veilig spelen en ravotten. En na het spelen kunnen ze heerlijk uitrusten in hun kennel, die in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld wordt.

Hondenopvang waar welzijn centraal staat

Bij de opvang van honden staat welzijn in onze ogen centraal. Bij Dierenpension Happy Care geven we onze gasten veel persoonlijke aandacht, zodat uw hond zich lekker voelt. Wij zorgen ervoor dat er de gehele dag vers drinkwater staat en mocht uw hond tussen de middag nog moet eten, dan kunt u zelf een lunch meebrengen. En wilt u aan het eind van de dag weer een schone hond mee naar huis? Dan is het goed om te weten dat wij ook een wasbeurt kunnen geven.

Kortom, zoekt u een goede dagopvang voor uw honden? Neem dan contact met ons op! Ook om een keer vrijblijvend onze hondenopvang te komen bekijken.