Dagopvang

Het is bij ons niet alleen mogelijk uw hond tijdens de vakantieperiode te brengen. Wij bieden ook dagopvang van maandag t/m vrijdag. Wanneer u moet werken of een keer een dagje uit wilt zonder uw hond, dan kunt u uw viervoeter met een gerust hart bij ons achterlaten.

Beschikbaarheid
Maandag: Vol.
Dinsdag: Vol.
Woensdag: Vol.
Donderdag: Vol.
Vrijdag: We hebben 1 plekje vrij.

De dagopvang is momenteel erg populair en we werken momenteel met een wachtlijst voor de dagen dat we vol zijn. Indien u interesse heeft in structurele dagopvang, wilt u dan contact met ons opnemen om eventueel op een wachtlijst geplaatst te worden.

Hoe ziet de dagopvang van uw hond eruit?

Tijdens de dagopvang moeten de honden een leuke dag hebben. Alle honden die in de dagopvang komen kunnen met elkaar omgaan en met elkaar spelen. Ze gaan een aantal keer per dag naar de speelweides om hun behoefte te doen en hun energie kwijt te raken. Tussen de speelmomenten door zorgen wij voor voldoende rust in de kennel. Zodat ze hun batterij weer kunnen opladen. De hond zal dan moe en voldaan weer mee naar huis gaan.
Brengen is mogelijk tussen 7.15 en 9.00 uur. U kunt uw hond weer ophalen vanaf 16.00 uur tot uiterlijk 20.00 uur.

Hondenopvang waar welzijn centraal staat

Bij de opvang van honden staat welzijn in onze ogen centraal. Bij Dierenpension Happy Care geven we onze gasten veel persoonlijke aandacht, zodat uw hond zich lekker voelt. Wij zorgen ervoor dat er de gehele dag vers drinkwater staat en mocht uw hond tussen de middag nog moet eten, dan kunt u zelf een lunch meebrengen. En wilt u aan het eind van de dag weer een schone hond mee naar huis? Dan is het goed om te weten dat wij ook een wasbeurt kunnen geven.

Kortom, zoekt u een goede dagopvang voor uw honden? Neem dan contact met ons op! Ook om een keer vrijblijvend onze hondenopvang te komen bekijken.

Let op: Klantenstop!
Wij schrijven in 2024 geen nieuwe klanten meer in. Bent u nog niet eerder bij ons geweest? Dan kunnen wij uw huisdier helaas niet meer inschrijven, omdat we het enorm druk hebben met de verzorging van de terugkerende logees.