Klantervaringen

Home Klantervaringen

Zeer goede opvang voor onze Beau voor we hem gebracht hebben hadden we al eens rondleiding gehad perfect voor mekaar. Goeie uitleg en persoonlijke aandacht bij het brengen, en bij het ophalen weer goeie en persoonlijke uitleg hoe het gegaan was. Dat vonden wij heel belangrijk. Bedankt!

Egbert Compagner Eigenaar van Beau

Top opvangadres, onze hond gaat er altijd met plezier naar toe, ze is niet te houden als ze uit de auto komt. Betrouwbaar, deskundig, flexibel, schoon, prima faciliteiten.

Sabien Zwaga

Zeer tevreden over Happy Care! Toen we Joy weer ophaalden zag ze er goed en vrolijk uit. Volgens mij heeft ze het prima naar de zin gehad. Sander en medewerkers, hartelijk dank!

Karin de Weert Eigenaar van Joy

Geweldige pension voor honden en katten, ze luisteren naar uw wensen hoe uw hond/ kat behandeld moet worden. En je gaat met een gerust hart op vakantie, of weg naar je werk.

Patricia van der Kolk

Facebook reviews

Facebook ervaringen

honden-vrolijk

Vandaag onze hond Zepp weer opgehaald bij Happy Care. Ze heeft er een mooi lang weekend gehad. Bij het ophalen kregen we een uitgebreid verslag over hoe het verblijf van Zepp was geweest. Wij brengen haar met een gerust hart nogmaals naar Happy Care! En happy Care…. Bedankt voor de goede zorgen!!

Bjorn Tutert Eigenaar van Zepp
Let op!
Vanwege de enorme drukte waar we de laatste jaren mee te maken hebben, kunnen we nieuwe logeerhonden niet meer opvangen. Dit geldt voor het gehele jaar, voor onbepaalde tijd. Is er voor mijn nieuwe huisdier nog plek? Nieuwe honden overnachten? Nee. Nieuwe honden dagopvang? Ja, met wachtlijst. Nieuwe poezen? Ja, vanaf september 2024.