Nieuwsbrief 09-08-2021

Sander Braam

Punthorst, 09-08-2021

Beste heer/ mevrouw,

In onderstaand bericht willen we u graag op de hoogte brengen van een aantal zaken die in ons dierenpension gaan veranderen.

Laagseizoen
Buiten de schoolvakanties om gaan we een limiet stellen in de capaciteit van ons hondenpension. We gaan minder honden opvangen dan voorheen. Dit doen we om het voor ons goed werkbaar te houden en een goede balans te vinden tussen werk en privé, wat niet altijd gemakkelijk is in een dierenpension waar we 7 dagen in de week klaar staan voor onze logees.
Wij vragen u om uw reservering op tijd aan ons door te geven. Bij voorkeur online via happycare.kennelcare.nl
Stel dat u mij op 1 juni belt om het weekend van 20 juni uw hond onder te brengen is de kans groot dat dit niet meer lukt. Voorheen kon dit bijna altijd, maar houdt er rekening mee dat dit gaat veranderen.
Voor  een actuele beschikbaarheid kijkt u op: www.dierenpensionhappycare.nl

Hoogseizoen
Tijdens schoolvakanties en feestdagen draaien we wel de gebruikelijke capaciteit. Maar ook hierbij geldt altijd: Reserveer tijdig de vakantie voor uw huisdier.  U kunt maximaal 1 jaar vooruit reserveren.

Dierenpension gesloten
Voor het eerst in bijna 11 jaar Happy Care gaan wij ons pension twee weken sluiten. In deze periode gaan wij met ons gezin zelf op vakantie. U kunt in die periode uw huisdier niet bij ons laten logeren. Dit jaar zal dat zijn van 28 oktober 2021 t/m 11 november 2021. Volgend jaar zullen we in het najaar weer 2 weken sluiten. Welke weken dat zijn, kunt u t.z.t. vinden bij de nieuwsberichten op onze website.

Klantenstop
Vanaf dit moment voeren we een klantenstop in. Nieuwe klanten, die niet eerder bij ons zijn geweest, kunnen zich vanaf dit moment niet meer bij ons inschrijven met hun huisdier. Klanten die in het verleden al bij ons zijn geweest kunnen ook in de nabije toekomst gewoon bij ons terecht. Wij doen dit om u, als vaste klant, niet te vaak teleur te hoeven stellen. Krijgt u zelf in de toekomst er een huisdier bij dan kan deze gewoon bij ons terecht.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Mocht u vragen hebben na aanleiding van deze brief, dan kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Sander & Vroni Braam
Dierenpension Happy Care
Domineesakker 1
7715 RD Punthorst
0627910606
info@dierenpensionhappycare.nl